DIENSTEN

Last van je hormonen? Zit je al tijden niet lekker in je vel of heb je vage klachten waar je de vinger niet op kunt leggen? Tijd om uit te zoeken waar de oorzaak van jouw klachten ligt! Bekijk hieronder wat ik voor jou kan betekenen.

“FEMME VITAL”

Femme Vital is hét traject waarin ik je begeleid bij je zoektocht naar de oorzaak van je klachten en vervolgens bij het vinden van de juiste handvatten om de voor jouw lichaam benodigde stappen toe te gaan passen.

Dit alles volgens de orthomoleculaire visie, wat inhoud dat we gaan onderzoeken of jouw lichaam krijgt wat ze evolutionair gezien nodig heeft aan voedingsstoffen om goed te kunnen werken. Daarnaast kijken we ook naar je leefstijl. Hoe zit het met stress? Slaap je goed? Zijn er momenten van ontspanning en wat doe je aan beweging? Hoe is je mindset en uiteraard, hoe staat het ervoor met je hormonen en je cyclus?

Ik bekijk alles holistisch, want alles werkt met elkaar samen. Niks staat op zichzelf. Ervaring leert dat hier verrassende inzichten uit voort kunnen komen.

Mijn aanbod is opgebouwd in verschillende “fases”. Dit met een knipoog naar de vrouwelijke cyclus, maar ook zodat je inzicht hebt in de te zetten stappen. Je ziet wat elke stap inhoud. Wat de kosten zijn en hoelang het traject duurt. Je bent vrij om te kiezen welke fases je doorloopt, maar weet dat dit bewust zo is opgebouwd en dat je het meeste resultaat behaald door alle fases in deze volgorde te doorlopen.

FEMME VITAL Fase 1

FEMME VITAL Fase 2

FEMME VITAL Fase 3

FEMME VITAL Fase 4

Aanbod en tarieven

Alle 4 de fases doorlopen. Hoe nu verder?

In alles blijft het stap voor stap werken aan verbetering. FEMME VITAL Fase 3 en Fase 4 zijn af te nemen naar behoefte, net zo lang als dat het nodig is én voor jou goed voelt.

Mijn advies zou zijn om 3 – 6 maanden na de eerste EMBtest opnieuw een test te doen om te zien of alle toepassingen hun vruchten afwerpen en het juiste resultaat behalen. Zo krijg je ook zicht op wat nog aandacht nodig heeft om daar weer op te focussen. Of misschien ben je al zo geholpen dat het voor jou niet nodig is. Ook dat is helemaal oké. Gun jezelf het beste en voel wat bij jou past.

Uiteindelijk zal ik je loslaten als cliënt, omdat ik weet dat je alle kennis in huis hebt om het volledig zelf te doen. Mocht er toch nog iets zijn, dan ben je altijd welkom voor een los consult, het herhalen van de EMBtest of nogmaals 3 maanden begeleiding. Net waar jij behoefte aan hebt.

Ik heb alle vertrouwen in jou dat je dit kunt. Vertrouw op jezelf, maar vooral, GUN het jezelf! Je bent het waard. Accepteer niet langer alle vage klachten waar je mee rond loopt. Accepteer niet langer “Leer er maar mee leven” of “Het hoort er nou eenmaal bij”. Nee lieve vrouw, weet dat het in de meeste gevallen echt anders kan. Laat mij jou daar bij helpen. Ben jij er klaar voor? Meld je dan snel aan voor Fase 1, zodat we samen de start kunnen maken van jouw reis naar een gezonder, energieker, gelukkiger leven.