FEMME VITAL FASE 1 “Ontdek de oorzaak”

In deze fase gaan we samen aan de slag om de oorzaak te achterhalen van jouw klachten. Ik neem ruim de tijd voor je, ik luister naar je verhaal en zal ook zeker doorvragen op de dingen die je aangeeft. Zo komen we uiteindelijk tot mooie inzichten en ontdekken we mogelijk de oorzaak, dus het ontstaan, van jouw klachten.

 

Ter ondersteuning vraag ik je om een digitale vragenlijst in te vullen. Ook bekijken we aan de hand van de hormonale analyse hoe het ervoor staat met je hormonale balans. Daarnaast vraag ik je om van 3 dagen bij te houden wat je eet en drinkt zodat ik een goed beeld krijg van je huidige voedingspatroon.

 

 

 

De intake is inclusief een celgezondheidstest. Dit is een bloedtest, door middel van een eenvoudige vingerprik, om te bekijken hoe het er voor staat met jouw celgezondheid. Gezonde cellen zijn nodig voor het goed opnemen en afvoeren van stoffen. Werken jouw cellen niet optimaal? Dan zijn alle interventies een stuk minder effectief.

Na de intake ga ik puzzelen met alle verkregen informatie. Vanuit daar ontstaat er een persoonlijk adviesrapport. In dit uitgebreide rapport ontvang je heel veel informatie, want ik wil graag dat jij begrijpt WAT er aan de hand is, zodat je vervolgens WEET waarom ik je adviseer bepaalde aanpassingen door te voeren.

Naar mijn mening is kennis dé sleutel voor het behalen van positief resultaat.

Tijdens een 2e consult bespreek ik het adviesrapport met je en licht ik toe wat ik heb ontdekt en wat je kunt gaan doen. Aan de hand van dit adviesrapport kun je vervolgens zelf aan de slag met alle tips en adviezen.

Samengevat is fase 1:

  • Digitale vragenlijst
  • Hormonale analyse
  • Voedingsanalyse
  • Uitgebreide intake van 1,5 – 2 uur
  • Celgezondheidstest
  • Uitgebreid persoonlijk adviesrapport
  • Consult á 1 – 1,5 uur: bespreken adviesrapport

 

Jouw investering € 265,00

De intake en het consult zijn bij mij in de praktijk of online mogelijk.

Na deze fase heb je de mogelijkheid om door te gaan met Fase 2. Fase 2 is de volledige begeleiding bij het doorvoeren van de adviezen die je hebt gekregen.