FEMME VITAL FASE 3 “Opzoek naar tekorten”

Als het goed is heb je fase 2 afgerond en zijn er al mooie resultaten behaald. Aan de basis is gewerkt, voeding wordt stap voor stap steeds meer aangepast dus nu is het tijd om te ontdekken wat er mogelijk nog aan tekorten is in je lijf. Of er misschien nog problemen zijn die om aandacht vragen. Wellicht zijn er nog pathogenen aanwezig die verbetering belemmeren. Of is er mogelijk sprake van intoleranties voor bepaalde voedingsmiddelen. Zo kunnen we NOG gerichter aan de slag en de puntjes op de i gaan zetten.

Met de EMB bloedtest krijg je door middel van een eenvoudige vingerprik, inzicht in tekorten en problemen in je lijf. De EMBtest is een energetische test en is niet te vergelijken met een reguliere bloedtest. Door de inzichten die je krijgt uit deze test kun je gericht aan de slag om problemen op te lossen, tekorten aan te vullen en voeding waar je intolerant voor bent vermijden.

Uit de EMBtest komt een rapport met adviezen om de punten die op dit moment om aandacht vragen aan te pakken. Dit bespreken we samen zodat je concreet weet wat je te doen hebt. Hier komen vaak therapeutische adviezen uit om met behulp van supplementen je lichaam te ondersteunen, tekorten aan te vullen of systemen te herstellen.

 

Vind jij het interessant hoe alles werkt in het lichaam en ontvang je graag meer uitleg over elke afwijkende parameter? Dat kan! Tegen een meerprijs werk ik het rapport volledig voor je uit zodat je ook hier weer kunt gaan begrijpen hoe de tekorten of problemen die zijn aangetoond kunnen ontstaan.

  •  

Samengevat is fase 3:

  • Consult á 1 uur: EMB intake en bloedprikken
  • Basis adviesrapport
  • Consult á 1 uur: bespreken adviesrapport

Jouw investering € 297,00

Optioneel uitgebreid adviesrapport: uitwerking per afwijkende parameter (+ € 80,00)

Na aanleiding van de EMB bloedtest ontvang je een adviesrapport met de stappen die gezet moeten worden. Omdat hierin vaak ook een suppletieadvies wordt gegeven en dit therapeutisch wordt ingezet is begeleiding hierbij noodzakelijk. Daarom de doorstroom naar fase 4, om zeker te zijn van de juiste begeleiding bij het herstel en ondersteunen van je lichaam en de te zetten stappen. Deze fase wordt per 3 maanden afgenomen en kan meerdere keren toegevoegd worden. Net zo lang voor wat er voor jou nodig is.