FEMME VITAL FASE 4 “Herstel en ondersteun”

Tijdelijke begeleiding kan fijn zijn als houvast. Dit kan bijvoorbeeld als aanvulling op het 10 weken Reset je Hormonen traject als je het fijn vindt om nog wat langer persoonlijke begeleiding te hebben.

Ook na het doen van de EMB bloedtest is het advies om van deze fase gebruik te maken. Je ontvangt een adviesrapport met stappen die gezet moeten worden. Omdat hierin vaak ook een suppletieadvies wordt gegeven en dit therapeutisch wordt ingezet is begeleiding hierbij zeer aan te raden.

Daarom deze fase, om zeker te zijn van de juiste begeleiding bij het herstel en ondersteunen van je lichaam en de te zetten stappen. Deze fase wordt per 3 maanden afgenomen en kan meerdere keren toegevoegd worden. Net zo lang voor wat er voor jou nodig is. 

Besef dat de klachten die je nu ervaart niet in 1 keer zijn begonnen. Het ondersteunen en herstellen van je lichaam vraagt om tijd, geduld en discipline. Met vallen en opstaan kom je stap voor stap steeds een stukje verder. Gun jezelf deze tijd. Het is een investering die je doet voor de toekomst.

Ik motiveer je om vol te houden, door te zetten als het even lastig is. Mocht je klachten of symptomen krijgen die je niet bekend zijn na het inzetten van suppletie of andere interventies, dan ben ik er om te overleggen wat wijsheid is.

Samengevat is fase 4:

  • 3 consulten á 1 uur in 3 maanden tijd
  • Persoonlijke ondersteuning en begeleiding via whatsapp tijdens deze 3 maanden.

Jouw investering € 225,00