Workshop MINDFOOD

Uniek aanbod. Wij bundelen onze krachten en helpen jou door middel van paardencoaching en een hormonale analyse, om inzicht te krijgen in het ontstaan van jouw mentale en/of lichamelijke klachten. Na de workshop begrijp jij ein-de-lijk waar jouw klachten vandaan komen. En ga jij met tips & tools naar huis om hier zelf verandering in te brengen.

Geef jezelf de allerbeste zorg

We kunnen ons goed voorstellen dat er een overtuiging in jou zit dat al deze kleine, vage klachten/problemen gewoon bij het leven horen. Misschien is het je zelfs wel vertelt, door je huisarts of iemand anders, dat het nou eenmaal erbij hoort. Wij zouden je willen vragen om deze overtuiging los te laten, en open te staan voor een andere blik.

Je hebt zelf namelijk veel meer invloed op je gezondheid dan je tot nu toe misschien dacht of is vertelt. Door de juiste kennis te hebben over gezonde voeding, de juiste beweging en een positieve mindset en een optimale leefstijl kun jij zelf de regie terug pakken over jouw gezondheid. Werken aan één onderdeel zal nooit helend zijn. Het gaat erom dat je op al deze vlakken de juiste keuzes maakt.

Unieke combinatie

Het klinkt in eerste instantie wellicht als een bijzondere combinatie, Paardencoaching en Hormooncoaching. Maar door onze krachten te bundelen pakken we zowel het mentale als het fysieke aspect aan. Hierdoor ga jij na deze 2 coach sessies naar huis met heel veel inzichten, adviezen en tips zowel op mentaal als op fysiek vlak.

Na de workshop heb jij zicht op jouw hormonale balans. Een eventuele disbalans kan al voor een verscheidenheid aan klachten zorgen. Door de tips & tools die jij ontvangt kun je gericht aan de slag om jouw leven te verbeteren.

Ook de paardencoaching kan zorgen voor verrassende inzichten. Wellicht zitten er blokkades waarvan jij je niet eens bewust bent, maar die dankzij de paardencoaching aan het licht komen waardoor jij eindelijk wél de echte oorzaak weet aan te pakken zodat jij daarna weer ruimte krijgt om te groeien als persoon.

Lees wat anderen over het programma te vertellen hebben.

In 2022 zijn we met 2 pilotgroepen gestart. Wij geloven namelijk heel sterk in de holistische kijk op klachten. We kijken dus naar het complete plaatje, en niet alleen naar jouw huidige pijnpunt.

Al 20 andere vrouwen gingen je voor, en iedereen was mega enthousiast!

Er zijn geweldige resultaten behaald, kwartjes gevallen en er waren heel veel “aha” momentjes. Door te begrijpen hoe jouw lichaam en je brein samenwerken kom je tot de allermooiste inzichten. Hieronder lees je de ervaringen van de vorige deelnemers:

Hoe ziet de workshop eruit

Deel 1: Paarden coaching met Jacq

  • Samen met Jacq en één van de paarden ontvang je (als je wilt) een korte coach sessie. Het paard weet spanning van je over te nemen, waardoor jij je al snel rustiger kunt voelen. Ook weet het je soms bij blokkades te brengen waar je (on)bewust mee zit. De sessies worden goed na besproken. Hierdoor ontvang je concrete inzichten en handvatten om na afloop mee aan de slag te kunnen. 

Deel 2: Hormonale Analyse door Anja

  • Door het invullen van de Hormonale Analyse vanuit de Reset je Hormonen methode krijg je inzicht in een eventuele disbalans in je hormonen. We bespreken de uitslag gezamenlijk. Soms is het alleen al fijn om te beseffen dat je niet de enige bent met deze klachten. Je ontvangt  een persoonlijk adviesplan waarin met uitleg en advies om thuis nog eens rustig door te lezen.

IK MELD ME AAN

Omdat we iedereen voldoende aandacht willen geven hebben we ruimte voor maximaal 10 deelnemers. We werken in 2 groepen van maximaal 5 personen. Iedereen ontvangt een persoonlijke hormonale analyse. Bij de paardencoaching is er per groep de mogelijkheid voor 3 personen, de rest kijkt mee en ziet hoe de paardencoaching in zijn werk gaat. Ook dit kan voor jouzelf heel veel herkenning en tips opleveren. Ook als je het wat spannend vind, je bent dus niet verplicht om deze sessie zelf mee te doen. Doe wat voor jou goed voelt! Ervaring leert dat zelfs dames met enorme angst voor de paarden toch die stap zetten en wel de sessie ervaren om naderhand mega trots en tevreden met mooie inzichten naar huis te gaan.

Voor wie is dit programma geschikt?

Dit programma is speciaal voor jou mooie vrouw als je:

  • Er klaar mee bent om steeds beperkt te worden door jouw lichamelijke of mentale klachten. Hoe groot of hoe klein ze ook zijn.
  • Aan elke vezel in je lijf voelt dat het tijd is voor verandering, alleen weet je nog niet hoe.
  • Nieuwsgierig bent naar jouw hormonale balans en waar je een eventuele disbalans hebt waar even wat extra aandacht naartoe mag.
  • Al van alles hebt geprobeerd om je gezondheid te verbeteren maar door onbekende oorzaak geen resultaat boekt of steeds terugvalt in je oude patroon.
  • Altijd al eens hebt willen ervaren hoe zo’n paard jou nou kan coachen en levens veranderende inzichten kan geven.
  • Ook als je geen specifieke klachten ervaart, maar wel graag meer informatie ontvangt over hormonen, voeding, mindset en een paardencoachsessie wilt bijwonen ben je uiteraard welkom.
  • Zin hebt in een momentje voor jezelf en wilt verbinden met andere vrouwen, onder het genot van een hapje en drankje én daarbij inzichten, tips&tools krijgt om nog beter voor jezelf te kunnen zorgen.

Altijd al nieuwsgierig geweest naar een paardencoaching en je hormonale balans? Dit is je kans! PRECIES WAT IK NODIG HEB, IK DOE MEE!

praktisch info

Datum: Op aanvraag
Tijd: In overleg
Waar: Ermelo / Harderwijk
Investering: € 150,00 ex. 21% BTW per persoon.

Aantal deelnemers: minimaal 2 – maximaal 10

Interesse? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden!

AANMELDFORMULIER